WestBouw is opzoek naar een zelfstandige en ervaren voorman timmerman die ons team komt versterken. WestBouw is gevestigd in ’s-Gravenzande. Ons werkgebied is geheel Zuid-Holland waar we voor zowel de particuliere als zakelijke markt actief zijn. Binnen WestBouw hebben we diverse disciplines waarop we de focus leggen in onze opdrachten. Deze disciplines zijn: verbouwen, nieuwbouw, onderhoud & renovatie, energieprojecten en bouwadvies. Alle opdrachten worden met zorg uitgevoerd bij WestBouw waarbij een goed advies voorop staat.

Als timmerman bij WestBouw wordt je ingezet op diverse (ver)bouw projecten. Waarbij je vanaf het begin tot het eind betrokken bent bij het project. Dit start al bij de maatvoeringwerkzaamheden tot aan het uitvoeren van het timmerwerk. Maar hierbij voer je ook verwante werkzaamheden uit en ben je in staat om zelfstandig te opereren binnen een bouwteam, waar jij de onderaannemers en leveranciers aan kan sturen.

Beschik jij over de volgende eigenschappen:

  • Heb je aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Kun je zelfstandige opereren.
  • Beschik je over een rijbewijs B.
  • Ben je ervaren in het begeleiden en aansturen van een bouwteam.
  • Zet jij de doelstellingen van WestBouw en de klanten op de eerste plaats.
  • En ben je tenslotte flexibel, enthousiast, leergierig en gedreven.

Dan heb je de juiste eigenschappen om te solliciteren voor de vacature bij WestBouw als zelfstandige/voorman timmerman. We maken graag kennis met jou, om te kijken of jij de juiste timmerman bent voor onze klanten.

Wat mag je verwachten als zelfstandige/voorman timmerman bij WestBouw?
Dat je aan de slag gaat bij een deskundig en professioneel bouwbedrijf, waarbij de klanten centraal worden gesteld. Wij bieden je een veelzijdige baan in een uitdagende werkomgeving, waar we jouw inzet en ervaring graag inzetten. Tevens mag je aansluitende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, passend bij je werkervaring.

Durf jij de uitdaging aan?
Stel je zelf voor aan ons door middel van een schriftelijke motivatie inclusief je CV. Je kunt de motivatie en CV richten aan:

WestBouw B.V.
T.a.v. De heer R. Van der Linden
Postbus 49
2690 AA ’s-Gravenzande

Of per e-mail sturen aan info@westbouw.nl o.v.v. ‘vacature zelfstandige/voorman timmerman’, wanneer je nog vragen hebt over de vacature hebt kun je ons telefonisch bereiken via 0174 – 416693.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld a.d.h.v. de vacature.