De vacature is reeds vervuld. Je kunt niet meer solliciteren op onderstaande vacature, wanneer wij weer een nieuwe vacature hebben plaatsen wij deze op de website en social media.

Wij zijn een bouwbedrijf welke in de regio werkzaam is voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De activiteiten zijn: verbouw, nieuwbouw en onderhoud. WestBouw bestaat uit een jong en dynamisch team en is per direct op zoek naar een zelfstandige/voorman timmerman.

Functie
Als timmerman word je ingezet op diverse (ver)bouwwerken en voer je maatvoeringwerkzaamheden uit om vervolgens het uiteindelijke timmerwerk te verrichten. Daarnaast voer je ook verwante werkzaamheden zelfstandig uit. Als zelfstandige/voorman timmerman, word verwacht dat je leidinggevende capaciteiten bezit om collega’s en eventuele onderaannemers/leveranciers aan te sturen.

Functie-eisen
Er wordt van je verwacht dat je bijdraagt aan het gezamenlijke doel van WestBouw en haar klanten. Je bent flexibel en hebt een enthousiaste, gedreven instelling. Daarnaast heb je aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie en kun je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren. Het bezit van rijbewijs B is een vereiste.

Wij bieden:

  • een salaris conform jouw werkervaring;
  • een informeel werkklimaat;
  • een nieuwe, uitdagende werkomgeving.

Pak deze uitdaging aan! Wij ontvangen graag je schriftelijke motivatie en CV per e-mail of per post.