De vacature is reeds vervuld. Je kunt niet meer solliciteren op onderstaande vacature, wanneer wij weer een nieuwe vacature hebben plaatsen wij deze op de website en social media.

WestBouw is opzoek naar een fulltime (aankomend) calculator/werkvoorbereider die ons team per direct kan komen versterken. WestBouw is gevestigd in ’s-Gravenzande. Ons werkgebied is geheel Zuid-Holland waar we voor zowel de particuliere als zakelijke markt actief zijn. Binnen WestBouw hebben we diverse disciplines waarop we de focus leggen in onze opdrachten. Deze disciplines zijn: verbouwen, nieuwbouw, onderhoud & renovatie, energieprojecten en bouwadvies. Alle opdrachten worden met zorg uitgevoerd bij WestBouw waarbij een goed advies voorop staat.

Als calculator/werkvoorbereider, zorg je ervoor dat de kostprijs voor projecten wordt uitgerekend en de offertes worden opgesteld. Na opdracht bereid je de projecten voor, op het gebied van inkoop en uitvoering. Je assisteert hierbij o.a. de projectleider.

Beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Heb je aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Zet jij de doelstellingen van WestBouw en de klanten op de eerste plaats.
  • Kun je zowel zelfstandige als in teamverband opereren.
  • Beschik je over een rijbewijs B.
  • En ben je tenslotte flexibel, enthousiast, leergierig en gedreven.

Dan heb je de juiste eigenschappen om te solliciteren voor de vacature bij WestBouw als (aankomend) calculator/werkvoorbereider. We maken graag kennis met jou, om te kijken of jij de juiste calculator/werkvoorbereider bent voor onze klanten.

Wat mag je verwachten als calculator/werkvoorbereider bij WestBouw?
Dat je aan de slag gaat bij een deskundig en professioneel bouwbedrijf, waarbij de klanten centraal worden gesteld. Wij bieden je een veelzijdige baan in een uitdagende werkomgeving, waar we jouw inzet en ervaring graag inzetten. Tevens mag je aansluitende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, passend bij je werkervaring.

Durf jij de uitdaging aan?
Stel je zelf voor aan ons door middel van een schriftelijke motivatie inclusief je CV. Je kunt de motivatie en CV richten aan:

WestBouw B.V.
T.a.v. De heer H. Fioole
Postbus 49
2690 AA ’s-Gravenzande

Of per e-mail sturen aan info@westbouw.nl o.v.v. ‘(aankomend) calculator/werkvoorbereider’, wanneer je nog vragen hebt over de vacature hebt kun je ons telefonisch bereiken via 0174 – 416693.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld a.d.h.v. de vacature.