Bouwbedrijf WestBouw heeft eind oktober haar 10-jarig jubileum gevierd. Dat is gebeurt tijdens twee bijeenkomsten. Op woensdag 28 oktober jl. waren klanten, leveranciers en andere relaties te gast in het bedrijfspand. Een dag later werden de leden van de Vereniging Ondernemend ’s-Gravenzande (VOG) ontvangen voor een netwerkborrel. Eigenaren René van der Linden en Hans Fioole spraken tijdens het jubileum hun vertrouwen uit in de toekomst van de bouw.

Achter WestBouw staat de ervaring van Van der Linden en Fioole, die is opgedaan bij grote bouwbedrijven. Tien jaar terug trok Rene van der Linden de stoute schoenen aan en startten een eigen bouwbedrijf. Het duurde niet lang of de economische crisis drukte een fors stempel op de bedrijfsactiviteiten. In 2013 werd Hans Fioole zijn compagnon en realiseerde zij door spreiding van werkzaamheden en opdrachtgevers een groei in de afgelopen jaren.

Succes in duurzame projecten
Bij het bedrijf, gevestigd op bedrijventerrein Teylingen in ’s-Gravenzande, werken inmiddels 11 medewerkers. Die zijn onder meer actief in renovatie en onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Ook is WestBouw zich de laatste jaren met succes gaan richten op duurzame projecten, denk aan het isoleren van woningen en het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast treedt WestBouw op als adviseur, bijvoorbeeld op het gebied van meerjarige onderhoudsplannen (MJOP) en de optimalisatie van bouwprojecten. Tot de opdrachtgevers behoren onder meer woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren, particulieren, scholengemeenschappen, gemeentes, vastgoedeigenaren en nog veel meer.

‘Flexibel en slagvaardig’
Met de jubileumviering is meteen de nieuwe kantine van het bedrijf in gebruik genomen. Die is duurzaam gerealiseerd met bestaande bouwmaterialen en een stroomvoorziening middels zonnepanelen. Tijdens de jubileum bijeenkomst spraken de directeuren René van der Linden en Hans Fioole hun vertrouwen in de toekomst uit. ‘We zijn een flexibele en slagvaardige organisatie die snel kan inspelen op de wensen van opdrachtgevers. Tegelijkertijd hebben we binnen een compact team alle expertise in eigen huis.’ Een dag later waren de leden van Vereniging Ondernemend ’s-Gravenzande (VOG) te gast bij WestBouw, waarbij BNI-directeur Fred van Zwieten het woord voerde met een presentatie over ondernemen met passie.

Bekijk de foto’s van de jubileum bijeenkomst.