Vanaf februari is Rick ons werkvoorbereider team komen versterken en is hij samen met Mike en Steven verantwoordelijk voor alle voorbereidingen voor de diverse opdrachten bij WestBouw. Dit houdt in van werktekeningen controleren, materialen inkopen bij leveranciers tot het uitvoerende team aansturen voor een perfecte uitvoering van het project volgens planning en afspraak. Rick z’n roots liggen in Den Haag waar hij de LTS in 1994 heeft afgerond. Na de werkbanken is hij de handen uit de mouwen gaan steken en is aan de slag gegaan als leerling timmerman en is door de jaren heen, de werkervaring bij diverse bedrijven in de regio Den Haag een deskundige en ervaren werkvoorbereider geworden.

De collega’s van Rick kunnen ervan uit gaan dat zij samen met Rick een team gaan vormen om de projecten geordend en met een duidelijke planning te gaan uitvoeren. “WestBouw voelde bij het eerste gesprek al als thuiskomen! Ik kijk ernaar uit om binnen het team de handen uit de mouwen te steken en de projecten met kwaliteit en professionaliteit naar de eindstreep te krijgen!” Aldus Rick van Hulst. In de vrijetijd zit hij ook niet stil en kun je hem tegenkomen als hardlooptrainer bij AV Sparta Zuiderpark of als vrijwilliger bij diverse grote hardloop evenementen zoals de City Pier City en de Marathon van Rotterdam.

WestBouw zijn blij dat Rick het team is komen versterken zodat we gezamenlijk mooie projecten gaan realiseren! Welkom in ons team!